PODELI

Starlight je kostolački rock bend koji se godinama unazad bavi obradama domaćih i stranih Rock i Hard Rock pesama. Bend se poslednjih godina okrenuo produkciji i autorskom radu i, za sada, iza sebe ima jednu izdatu pesmu (i spot) pod nazivom ‘’Live My Life’’ na engleskom pod etiketom “One Records”. Ove godine, bend je odlučio da publiku iznenadi još jednom pesmom, ali ovoga puta na srpskom jeziku.

U radu na muzici i aranžmanu je učestvovao ceo bend i svako je dao svoj pečat.
Ljudi koji su takođe dali svoj doprinos pesmi su dugogodišnji prijatelji i saradnici benda: Marko Veljković (Art Diler) –klavir i Zorica Nikolić (Carry) –prateći vokal.
Tekst pesme pisala je stara saradnica benda – Milena Dimitrijević Dima.
Mix, produkcija i postprodukcija pesme rađene su u Fungusamoungus studiju, a pesma će i ovaj put biti izdata u saradnji sa “One Records” izdavačkom kućom.

Bend se trudi da svaku pesmu ekranizuje, pa je tako i za pesmu “SAM’’ snimljen spot.
Na celokupnoj video realizaciji i ideji spota radio je Igor Mihajlović Mravac, čovek sa kojim bend već dugo sarađuje i koji uvek iznenadi svojim idejama i talentom.

Starlight već ima ideju za novi projekat i uskoro počinje sa radom na njemu.
Budite spremni za još Zvezdane Svetlosti u bliskoj budućnosti, a do tada posetite linkove koji vam mogu pomoći da bolje upoznate bend.

Starlight  Web page: https://starlightofficialr.wixsite.com
Starlight FB page: https://www.facebook.com/starlight.rs
Starlight  Instagram page: https://www.instagram.com/starlightofficial