PODELI

Premijerno na portalu Remix Press imate priliku da pogledate prvi video singl mladog zrenjaninskog benda Empathy Soul Project.

Spot za pesmu „All I Need“ sniman je na više lokacija. Jedna od glavnih je zrenjaninsko Narodno pozorište “Toša Jovanović”, koje je svojim baroknim enterijerom upotpunilo romantičnu emociju i energiju koju pesma nosi. Kadrovi za spot snimani su takođe i na ulicama Novog Sada i u studiju televizijske kuće Kanal 9.

 

Snimanje i produkciju spota radila je ekipa Kanala 9, a snimanje pesme i spota Zrenjaninci su osvojili pobedom u trećem serijalu emisije „Live Shot” ove televizijske kuće.

„Pesma “All I Need” je jedna od onih pesama koje su došle same i pokucale na vrata naše svesti. Od muzike, preko teksta i aranžmana sve je išlo lako i nekako se osećalo ispravnim…kao da joj je bilo vreme.” – objašnjava Nenad Radaković, frontmen benda zašto je izbor za prvi singl pao na pesmu „All I Need”.

ESP iza sebe ima uspešnu 2012. godinu koja je sada krunisana prvim zvaničnim spotom, a kao najznačajnije stvari koje su im se dogodile, osim pobede u Live Shot takmičenju Nenad izdvaja: “Zaista nam je bila divna ova godina. Imali smo dosta svirki, upoznali smo mnogo ljudi. Svirali smo kao predgrupa Goriboru, Nevernim bebama, učestvovali na Šumadija Festu u Kragujevcu…putovali po celoj zemlji, pa čak i van nje. Moram da izdvojim ipak dva nastupa koja će nam dugo ostati u sećanju. Prvi je koncert u Zvorniku. Prvi put smo se osetili zaista prihvaćenim i zato hvala toj publici. Drugi najvažniji, i nama ubedljivo najdraži nastup, jeste humanitarni Pozitivan koncert održan u Novom Sadu u organizaciji “Prevent” tima. Tim nastupom smo uspeli prvi put da pokažemo i našu humanu stranu, da budemo deo neke veće priče…da makar na nekoliko minuta nekome stavimo osmeh na lice. Ipak sa razlogom nosimo zastavu na kojoj piše Empathy Soul Project!”

Planove za naredni period ne žele da otkrivaju jer svaki potez koji prave detaljno planiraju. Ipak, možemo vam nagovestiti da će nas u novoj godini verovatno obradovati novim video materijalom.

Celokupnom organizacijom snimanja u zrenjaninskom pozorištu i na Kanalu 9 Nenad je vrlo zadovoljan i dodaje: „Želimo da se zahvalimo svim odgovornim i vodećim licima televizijske kuće Kanal 9 i Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” koji su nam ustupili svoj prostor, obezbedili ljudske resorse i pomogli da ovaj trenutak naše lične istorije podelimo sa svima.”

Uživajte u spotu “All I need”.

http://www.youtube.com/watch?v=14E7gp90HoI

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=14E7gp90HoI

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.