PODELI

Dobitnici nagrade Grammy, producentski duo  The Chainsmokers, objavili su novi singl u saradnji sa grupom Coldplay, “Something Just Like This.” Prateći neverovatan uspeh njihova prethodna četiri singla, (svi su dostigli mesto #1 Billboardove liste singlova), “Something Just Like This” je debitovao nastupom iznenađenja na  pre dva dana održanim BRIT nagradama.

Reditelj lyric spota pesme “Something Just Like This” je James Zwadlo.

The Chainsmokers su konačno objavili datum izlaska dugoočekivanog debi albuma,  ‘Memories…Do Not Open.’ Dugosvirajući projekat izaći će 7.aprila i na njemu će se osim singlova “Something Just Like This” i  “Paris,” (spot je premašio 135 miliona pregleda), naći još deset novih pesama ovog dinamičnog dua. Album će izaći kako na disku, tako i na LP formatu i to na prozračnom zlatnom vinilu!

The Chainsmokers su nedavno najavili turneju na kojoj će obići 40 gradova po Americi i Kanadi, a startuju 13.aprila u Majamiju.Kupci karata na poklon dobijaju album ‘Memories…Do Not Open’.
The Chainsmokers, koga  čine  Alex Pall i Drew Taggart, razvili su se u dominantnu muzičku snagu sa raznovrsnim repertoarom pesama koje su ih učinile jednim od najinteresantnijih novih izvođača/producenata.Njihov  karakteristični muzički pečat vešto  uklapa indie zvuk sa bogatim ritmovima popa, što slušaoci prepoznaju i cene, te  njihovi singlovi i remiksi vladaju aktuelnim muzičkim listama. The Chainsmokers su osvojili Grammy& American Music  nagrade, svirali su na svim najvažnijim muzičkim festivalima širom sveta i imaju svoj radio šou “Nice Hair” koji jednom mesečno emituje njihove remiks verzije poznatih i aktuelnih muzičkih hitova.
Decembra 2015., Coldplay  su objavili njihov sedmi studijski album “A Head Full Of Dreams”, koji se do sada prodao u preko 5 miliona primeraka i prikupio preko 5 milijardi preslušavanja na muzičkim servisima (prema podacima servisa Spotify oni su najslušaniji bend svih vremena).