PODELI

Grupa The Toronto Drug Bust iz Slovenije srpskoj publici daruje obradu pesme “Video Killed The Radio Star” koju su pevač Izak Košir, gitaristi Tamir Gostiša i Vid Polončič Ruparčič i ostali snimili za prvi međunarodni medijski festival u Sloveniji – Forward.

The Toronto Drug Bust uskoro će snimiti video spot za još jedan cover, “Man on the Moon” grupe R.E.M. Pesma u izvođenju ovog slovenačkog benda našla se na kompilaciji “Project R.E.M.: Pure Music Energy”.

Dokaz da bend predvođen Izakom Koširom vredno radi na svojoj karijeri jeste i vest da će izdavačka kuća Subkulturni Azil iz Maribora u narednim mesecima objaviti koncertni vinyl “Live From Helsinki” limitiranog tiraža od 300 primeraka, koji predstavlja snimke sa turneje održane u Finskoj 2011. godine.

The Toronto Drug Bust, koji su ove godine nastupili na velikom broju festivala u regiji, ne zapostavljaju rad na novim pesmama, te svoje drugo studijsko ostvarenje najavljuju za 2013., ali za sada nisu želeli da otkriju više detalja.

Frontmen Izak Košir, koji je sa ostalim članovima u Beogradu snimio spot za pesmu “The Dandy Song”, poželeo je srpskoj publici sve najbolje u novoj godini: “Voleli bismo da u skorije vreme ponovo posetimo Srbiju, jer nosimo odlična iskustva sa koncerata, ali i snimanja spota. Svima u 2013. godini želimo dobre prijatelje, muziku, divlji ples i ljubav…i ne verujte svemo što vidite na televiziji! Kao moto za godinu koja dolazi citiraću Malog princa: Suština se očima ne da sagledati. Srećno!”

Pesmu “Video Killed The Radio Star” možete besplatno preuzeti ovde.