PODELI

Cinesseum je TVOD platforma, jedina ovakve vrste na svetu, na kojoj možete legalno da gledate najnovije filmove u isto vreme kada se prikazuju i u bioskopima. Od sada iz udobnosti svog doma možete da uživate u najnovijim filmskim ostvarenjima zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Zbog toga se Cinesseum naziva – Prvi svetski online bioskop.

Cinesseum funkcioniše po principu prodaje karata – isto kao i današnji bioskopi. Dovoljno je da izaberete film koji želite da gledate, kupite kartu i pogledate ga iz udobnosti svog doma. Sa jednom kartom film možete pogledati sa neograničenim brojem ljudi. Takođe, sa jednom kupljenom kartom moguće je jednom pogledati film (isto kao i u bioskopima), s tim što na Cinesseum-u Vi birate vreme kada ćete ga pogledati. Nakon što pogledate film, karta se automatski poništava, pa ukoliko želite ponovo da ga pogledate, potrebno je da kupite novu kartu.

Cinesseum je dostupan iz svih zemalja sveta. Pojedini filmovi mogu biti nedostupni iz određenih zemalja zbog nedostka prava za emitovanje ili zbog poslovne odluke produkcije čiji je film. Ukoliko postoje nedostupne zemlje za odgovarajući film, to ćete moći da vidite na stranici filma u sekciji ‘Dostupne zemlje’.

Cinesseum trenutno podržava plaćanje kreditnim i debitnim karticama kao što su MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Discover i putem PayPal-a. Cinesseum nema mesečnu pretplatu. Jedino što je potrebno da uradite da biste pogledali film na Cinesseum-u, jeste da kupite kartu za taj film i to je to. Nema nikakvih mesečnih ili drugih troškova.

Filmove na Cinesseum-u možete da pogledate sa bilo kog uređaja putem Web i Moblie Browser-a. Podržane verzije browser-a su: Chrome 60+, Firefox 40+, Safari 5+, IE 11+, kao i Androd i iOS verzije browser-a.

Svi filmovi su za sada dostupni u 3 verzije: SD, HD i Full HD. Kvalitet filma možete da promenite u bilo kom trenutku gledanja filma.