PODELI

Sa aktuelnog albuma “Toolum” Vudu Popaj i Narodni travari objavili su spot za pesmu “Lovačka priča”.

Spot je sniman ovog leta u okolini Šapca. Pored članova benda pojavljuju se i lovci iz lokalnog lovačkog udruženja, nekoliko atraktivnih glumica, voditelj šabačke TV AS koji se kostimizirao u patku i brojni izletnici koji su iskoristili lepo vreme da uživaju na obližnjoj reci uz roštilj i čorbu iz kotlića.

Posebno je bilo interesantno kako ,,lovci” voze skejt kroz kukuruze na njivi, a na kraju su ceo događaj proslavili u noćnom klubu. To je svojevrsna parodija na lov i lovce inspirisana činjenicom da je nekim lovcima glavna zanimacija da se napiju i pojedu nešto što je već spremljeno, da se druže i zapevaju i da posle pričaju kako su bili u lovu iako nikad nisu ništa u životu ulovili. Međutim, pesma ima i dublje značenje a to je da živimo u vremenu zabluda, laži, prevara i lovačkih priča, i da je sve što nam se dešava jedna farsa upakovana u jedno veliko NIŠTA. 

Snimanje albuma “Toolum” trajalo je oko 3 godine. Sadrži 12 pesama. Pesma koja otvara album nosi naziv ,,Idemo napred” i to je pesma za koju je urađen prvi spot. Producent albuma je Kosta Kole Bogdanović. Od gostiju na albumu izdvajaju se Zoran Marinković Bjesomar i Kiza iz ,,Presinga” koji su svojim vokalima dodali još jednu jako bitnu notu svemu.