PODELI

Rok sastav Ledene oči objavio je spot za pesmu “Sanjaj” koja će se naći na njihovom novom albumu. Prošle godine bend je izdao album prvenac “Bitka za snove” posredstvom izdavačke kuće One records.– Pesma “Sanjaj” govori o izgubljenoj ljubavi. Posle dosta godina od raskida, momak se budi sanjajući  bivšu ljubav. Budi se nostalgija, probude se emocije i zapita se da li i ona nekad njega sanja, rekao je o pesmi Vladimir Volkov.

Spot je snimljen u prostorijama KUD “Petefi” u Mužlji, a za izradu bio je zadužen AudioLab.

– Ovo je peti spot po redu koji nam radi Robert Sabo iz  AudioLaba. Spot smo snimali više puta i snimanje je trajalo nekoliko meseci. Razlog tome sam bio ja, jer sam prekinuo snimanje zbog loma ruke.  Svako je snimao svoje scene posebno i bilo je zanimljivo stajati sa strane i posmatrati kolege. Svako je imao svoju ideju, emociju, energiju. Najveći posao odradio je Robert Sabo, jer je uspeo da izabere najbolje scene od šest sati snimljenog materijala, ističe Volkov.

Pesma “Sanjaj” najavljuje novi album, ali po rečima Volkova, bend neće žuriti sa njegovim izdavanjem, jer je promocija prvog albuma još u toku.

Bend Ledene oči čine: Gabrijel Madaras, Norbi Halai, Đorđe Pilipović i Vladimir Volkov.

Foto: AudioLab