PODELI

Nakon zagrebačke promocije albuma “Biodinamička ljubav” održane pre dve nedelje, Divlje Jagode će u ponedeljak, 03. februara potpisivati novi album i družiti se sa fanovima i u Beogradu.

Promocija i potpisivanje novog diska zakazano je za ponedeljak u 12 sati u prodavnici Jugoton u Nušićevoj ulici.

Novi album “Biodinamička ljubav” koji pripreman je i sniman skoro dve godine. Izdavač za Hrvatsku je Croatia Records, a za Srbiju Jugoton Croatia Records u saradnji sa Gold Audio Video-om.

“Biodinamička ljubav” njihov je jubilarni deseti studijski album, odnosno dvanaesti ako se računaju izdanja na engleskom jeziku, a takođe, od poslednjeg studijskog albuma “Od neba do neba” prošlo je tačno deset godina.

Dizajn omota i kompletnog pakovanja albuma odradio je Igor CC Kelčec, čije dizajnersko ime kao brend govori mnogo samo za sebe. Kako album nosi neobično ime i zagonetnu poruku, isto tako je omot izazvao veliko interesovanje na Facebook stranici Divljih Jagoda gde su fanovi pokušavali da dokuče priču koja se krije iza zanimljivog dizajna.

Pesma “Kad te netko spomene” najavni je singl albuma, a poslednjih dana decembra 2013. godine, u Zrenjaninu je snimljen novi spot za pesmu „Srce ne laže“ koji očekujemo uskoro da će objaviti.

Foto.Marić Darko