PODELI

Positive Vibration Stage, jedan od omiljenih mesta gde je uvek zagarantovana sjajna i opuštena atmosfera, na veliku radost publike, menja koncept.

Naime, ove godine pod sloganom EXIT R:Evolucija, akcenat se stavlja i na promociju domaćih kvalitetnih bendova, sa više od 40 domaćih i stranih izvođača, LIVE bendova, Sound System-a, DJ-eva i MC-eva.

Reggae stage ove godine najavljuje competition show u okviru show time-a, koje će biti održavano svako veče posle 2 ujutru. Učestvovaće posetioci i biraće se najbolji vokal, best jamaican dance, best jamaican speech MC, a finalno veče takmičenja rezervisano je za poslednji dan festivala,14. jul. Programu će dati posebne tonove plesne škole Viva Dance i Groovin’ skull koje će u reggae ritmu upotpunjavati svaki vibe na ovoj bini.

Bez sumnje, nezaobilazni Reggae stage, famozni “meeting point”, parče festivala koje odiše besprekornim osećajem mira i slobode, ove godine predstavlja sjajna domaća i strana imena, kao što su: Smoke ‘n’ soul, Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim, Darka & Balkan Music Box Riddim, Aman Zaman, Mašta Bašta, Dečija Radost, Rab L Khali.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10.jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT najlepši letnji period da dođu do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.