PODELI

Ridley Scott Associates, Black Dog Films i Scott Free London, tim koji radi dokumentarni film “Springsteen & I”, pozivaju fanove širom sveta da naprave sopstveni film o Bruce Springsteen-u i time pošalju poruku šta on njima znači.

Poziv je upućen preko oficijalnog sajta Bruce Springsteen-a.

 

 

Od fanova se očekuje lični osvrt na to kako muzika Bruce Springsteen-a utiče na njihov život i razmišljanja.

U režiji Baillie Walsh-a, za potrebe projekta “Springsteen & I”  upućen je  otvoreni poziv svim ljudima širom sveta da podele svoje priče u čast jednog od najvećih muzičara današnjice.

Producent Svana Gisla poručuje: „Ohrabrujemo vas da budete deo jedinstvenog filmskog iskustva.“

Svaka interesantna priča je više nego dobrodošla. Film će biti emitovan u bioskopima širom sveta naredne godine.

Fanovi bi trebalo takođe da šalju i fotografije, stare zapise i naraciju u audio zapisu kako bi pomogli ljudima koji rade na ovom filmu da sklope celokupnu priču o značaju rock ikone onome ko je materijal poslao.

Izvodljivo je poslati materijal (snimke i fotografije) putem sajta springsteenandi.com, potrebno je samo da pratite instrukcije i da snimci ne budu duži od 5 minuta. Ukoliko su snimci duži potrebno je kontaktirati produkcijski tim koji će odrediti drugi način slanja materijala.

Slanje materijala biće dostupno od 15. do 29. novembra.

Ukoliko ste iskreni fan lika i dela Bruce Springsteen-a imate dovoljno vremena da kreirate svoju priču i da učestvujete u ovom jedinstvenom projektu.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.