PODELI

Poznat je ceo program i već je podeljeno preko osam hiljada besplatnih ulaznica za OPENS poklon koncert, koji će biti održan 14. decembra u velikoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu. Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će uz ogroman naboj pozitivne energije biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu!

Uz Dubiozu nastupiće i britanski producentski dvojac One Bit, koji u Novi Sad donose svoje energične hitove, “My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me” sa Louis. Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope do ranih jutarnjih sati atmosferu će dovesti do usijanja i jedna od najaktuelnijih pop pevačica domaće scene, Bojana Vunturišević i hitmejkerka zlatnog dodira Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski roots-reggae heroji KILLO KILLO banda.

Novi Sad je u 2019. godinu ušao sa 365 dana za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, kreativnost i inovacije koje se pre svega vide kroz kulturni, politički, ekonomski, društveni život Novog Sada i brojne omladinske programe.

Tokom 2019. godine OPENS je postao sinonim za otvorena vrata kroz koja su transfer energije, znanja, iskustva, informacija, ojačali kapacitete mladih ljudi. Zahvaljujući tituli Omladinske prestonice Evrope, veliki broj organizacija posvećenih mladim ljudima je realizovao značajan broj projekata, uz podršku volontera i, na prvom mestu, Novosađana svih uzrasta, bez čije dobre energije ni jedan događaj ne bi imao smisla. Velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.

Proslava će, kao i sve aktivnosti OPENS-a, biti besplatna za sve Novosađane, uz obaveznu prethodnu registraciju na OPENS sajtu. S obzirom na to da je već osam hiljada ulaznica za žurku već podeljeno, pozivaju se svi zainteresovani da se zbog ograničenih kapaciteta prijave što pre i obezbede svoje ulaznice za žurku sezone!

(https://bilet.gigstix.com/rs/store/opens2019_dec/registration).