PODELI

Organizatori Dimensions festivala objavili su imena nekih od izvođača koji će nastupiti na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule od 27. do 31. 8. 2014. god.

Prva najavljena imena Dimensions festivala za treće izdanje su: Caribou live, Jon Hopkins live, Gilles Peterson, Mala live, Vakula, Om Unit, Ebo Taylor, John Wizard.

Dimensions festival ponovo se udružio s nekim od najinovativnijih izdavačkih kuća kao što su Hessle Audio, L.I.E.S, Eglo Records i Leisure System koje na tvrđavu Punta Christo donose najbolje od svojih renomiranih kataloga.

Otvarenje Dimensions festivala biće u pulskoj Areni 27. 8. 2014. godine, na mestu gde je održano i ove godine.

Dve hiljade godina star amfiteatar ponovo će biti idealna kulisa za koncert otvaranja trećeg po redu Dimensions festivala čiji će izvođači biti objavljeni početkom 2014.

Nakon nominacija za najbolji novi festival i najbolji festival evropskog kontinenta 2012, Dimensions festival ušao je u drugu fazu s ponovnim nominacijama: za najbolji evropski festival 2013. na UK Festival Awards, kao i za najbolji mali festival na European Festival Awards.

Povoljnije ulaznice za treći Dimensions festival za posetioce iz Hrvatske i zemalja regije biće u prodaji početkom 2014.