PODELI

Organizatori INmusic festivala pripremaju razne novosti i najave za dvanaesto festivalsko izdanje, a već sada potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaja u Hrvatskoj.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održaće se od 19. do 21. juna 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

Ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije), mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 01. septembra 2016. godine ili do isteka zaliha.

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineup-a za 2017. godinu uzimaju se u obzir i želje publike. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) gde posetioci mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voleli videti i čuti na INmusicu.

Ko će nastupiti na INmusicu i posetiti Zagreb zavisi o mnogim faktorima, a nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program.

INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je paralelno svojevrsni podsetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #12. INmusicov toranj ponovo će zasvetleti u čast velikim muzičarima i ljudima koji čine sviet boljim i lepšim.