PODELI

Na Tjentištu je sve spremno za početak četvrtog po redu Nektar OK Festa, koji će i ove godine u fenomenalnom ambijentu NP Sutjeska od 30.6 do 2.7. ugostiti vrunska imena regionalne muzičke scene i organizovati brojne druge prateće sadržaje koji će posetioce iz cele regije upoznati sa svim lepotama i vrednostima ove destinacije.

Na tri bine publiku će tokom tri dana zabavljati sledeći izvođači:

Jägermeister main stage: Del Arno Band / Josipa Lisac / Disciplin A Kitschme / TBF / Psihomodo Pop / Van Gogh / Let 3 / Urban & 4 / Dubioza Kolektiv

OK stage: Straight Jackin / Justin’s Johnson / Kanda, Kodža i Nebojša / E-PLAY / Zoster / Deca loših muzičara

OK Summer stage: Nebs Jack / G.Edd / After Affair / Ralon Brancin/ Audio InFunktion / Zlijay / Marakoon

Ljubitelji filmske umetnosti uživaće u OK cinema zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će, tokom tri večeri, biti prikazani filmovi: „Sing Street“/“Tour de France“/“Neslavno slavna Florence“.

Satnicu možete pogledati OVDE.

Vrata festivalskog kampa i ove godine otvaraju se dan ranije, te svi oni koji žele da dan duže uživaju na Tjentištu, svoje mesto u OK kampu mogu potražiti već danas od 12.00. Paket „OK kamp“, koji podrazumjeva boravak u festivalskom kampu i mogućnost prisustva svim koncertima u festivalskoj zoni, po ceni od 30,00 KM, moguće je kupiti i na licu mesta na recepciji OK kampa.

Pored Banjalučke pivare, uz Nektar OK Fest ove na Tjentištu su i prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.