PODELI

Predstava „Scene iz bračnog života“ Ingmara Bergmana, prvi put će biti predstavljena Novosađanima u utorak, 15. oktobra u 20 časova u sali hotela Šeraton. Karte su u prodaji na recepciji hotela Šeraton u Novom Sadu.

Predstavu u formi duodrame, nastaloj po istoimenoj seriji koja širom Evrope ima kultni status, režirala je Ana Tomović a igraju maestralni Tamara Krcunović i Miloš Timotijević.

Johan i Marijana su u braku 10 godina, žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno razbija se u paramparčad kada se Johan zalubljuje u mladu Paolu. Istoimena serija i film iz 1978. godine, jedno je od najomiljenijih i najgledanijih Bergmanvih dela, gde on sa velikom iskrenošću govori o sebi i svom tridesetogodišnjem bračnom iskustvu.

Tamarina i Miloševa sjajna gluma oduševila je publiku širom Srbije, a 15. oktobra imaćemo priliku da ih gledamo i u Novom Sadu.

Scene iz bračnog života – insert

🔈 Predstava Scene iz bračnog života prvi put u Novom Sadu 15.10. Vidimo se 🔜15. oktobra u ⏰20h Sheraton Novi Sad 👉 informacije u DM Instagram profila ili u inbox-u Facebook stranice.✅Prodaja ulaznica na recepciji hotela Sheraton u Novom Sadu ✅Igraju: Tamara Krcunović i Milos Timotijevic – Offical Page#sceneizbracnogzivota #tamarakrcunovic #milosdtimotijevicofficial #besaserija #juznivetarfilm #senkenadbalkanom #vojnaakademija #serijaurgentnicentar #ingmarbergman

Geplaatst door Scene Iz Bračnog Života op Woensdag 18 september 2019