PODELI

Urnebesna predstava “TRAŽIM MUŽA” je monodrama kabaretskog tipa radjena po citatima iz knjige « Ženski razgovori » našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa.U okviru predstave, kroz nekoliko različitih ženskih likova, videćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu.

Posle više od 70 uspešnih izvođenja monodrame “Tražim muža” širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom predstaviti po šesti put Novosadskoj publici. Sad je već očito da je ova predstava u potpunosti “osvojila” Novosađane. I ovaj put će se predstava izvesti u Pozorišnoj sali gimnazije “Laza Kostić” i to 25.05.2017. godine u 20h.

Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”. Jelica Brestovac je profesionalna glumica koja je ostvarila brojne zapažene uloge u pozorišnim predstavama za decu i odrasle kao i u brojnim televizijskim ulogama u serijama: “Seljaci” i “Zvezdara” na TV Pink, “Naša mala klinika” B92, “Da se ne pročuje” TV BN i u filmovima: “Čarlston za Ognjenku”, “Kozje uši”, kratkometražni film “Dok su oni leteli na mesec” i mnoge druge. Dobitnica je brojnih nagrada za glumu. Jelica Brestovac je takođe i režirala predstavu.

Cena pojedinačne karte je 400 dinara a za grupne posete (10 i više karata) je 300 dinara.

Rezervacija karata je moguća preko email-a: kabare.jelica@gmail.com ili putem telefona 064 160 90 87