PODELI

U nedelju (24. januara) na portalu www.bucanpas.com imaćete prilike da besplatno preuzmete debi album podgoričkog stoner jam tria Emily Rose.

Ivan Vuksanović (gitara), Luka Bjelica (bas) i Filip Radević (bubanj) su se otisnuli u vode instrumentalnog psihodeličnog bluza, sklopili priču od sedam pesama i zaokružili je u materijal koji nosi naziv “The Bahanacius”. Do izlaska albuma, preko njihovog youtube kanala svakog dana moći ćete slušati po jednu stvar sa ovog zanimljivog albuma. Za sada tu su numere „Stoner“ i „Space“.

Bend Emily Rose nastao je 2014. godine iz velike želje za svirkom i stvaranjem kvalitetne muzike. Muzika koju prave nastala je na uticajima bendova kao što su: Pink Floyd, Alice in Chains, Led Zeppelin, Kyuss, Jimi Hendrix itd.Bend je za dve godine postojanja imao desetak svirki, a ističu da je najveća bila na Bedem festu prošle godine. Njima pak najmilije bile su one u Domu Kulture na Adi Bojani.

Album “The Bahanacius” je nastao iz džemovanja, koje je potom snimano, najčešće telefonom, da bi kasnije džeminge koji su po njihovom mišljenju zanimljivi, skidali i za nijh pravili aranžmane.

Materijal za album je sniman u studiju Ground Loop, produkciju potpisuje Ivan Pejović. Cover albuma naslikala je Nataša Petejčuk, a za dizajn je zadužen Aleksandar Radević.

Danka Džida