PODELI

Nakon večeri pune smeha, sjajnih imitacija i igračko-muzičkog performansa, bioskop Arena Cineplex sa zadovoljstvom najavljuje premijeru nove predstave Neše Bridžisa “Šifra F40.01” u sredu, 16. juna u 20 časova.

Ulaznice po ceni od 900 dinara su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Novosađani će imati priliku prvi da vide novu predstavu Nenada Danilovića, poznatijeg pod pseudonimom Neša Bridžis, pod nazivom “Šifra F40.01”. Teme kojima se u ovoj predstavi bavi Bridžis, jedan od utemeljivača srpske stand up scene, su proživljavanje raznih stanja koje ograničavaju svakog od nas, sočavanje sa strahovima koje parališu čoveka, metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio i sve to prožeto mini autobiografijom.

Iako ga nikada nije zapisao, Neša danas ima preko 7  sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000  profesionalnih nastupa, a sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju i Evropu, dok su ljubitelji stand up komedije imali priliku da ga vide čak i u Australiji, uprkos njegovom strahu od letenja. Pored prestižnih festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.