PODELI

U ponedeljak, 21.03. na MTV Adria,  u 20h biće premijerno emitovan spot za pesmu „Momci se vraćaju u grad“ novosadske punk-rock grupe, Atheist Rap.

Atheist Rap poslednjih meseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“ koji je objavila izdavačka kuća „Lampshade media“ na CD-u i postavila na digitalne platforme, a koji će uskoro biti izdat i na vinilu u izdanju hrvatskog „PDV records“.

Novi spot prenosi deo atmosfere sa zagrebačkog koncerta, a dopunjen je kadrovima sa turneje Atheist Rapa po Nemačkoj prošle godine i snimcima iz baze benda na Pejićevim Salašima kod Novog Sada.

Na prvom koncertu promotivne turneje novog albuma, održanom 27.11.2015. godine u zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, prva izvedena pesma upravo je bila „Momci se vraćaju u grad“ tako da su u spotu bukvalno korišteni snimci sa prva tri minuta nove turneje.

Zagrebački deo tima zaslužan za snimanje i montažu snimka sa koncerta predvodi Hrvoje Baudoin (Metal view production), a za produkciju se pobrinula „Dostava zvuka/Ferragosto Jam“ ekipa. Montažu spota potpisuje novosadska „Illegal production“.

Atheist Rap promotivnu turneju novog albuma nastavlja sledećim klupskim koncertima:

19.03. ApatinSoul Pub

26.03. SuboticaSpring fest

15.04. AleksinacCentar za kulturu

16.04. SkopljeMKC

17.04. Kruševac Zamajac

22.04. BratunacPeckham pub

23.04. SplitKocka

07.05. Zemunklub Fest

Uskoro se može očekivati i objavljivanje novih potvrđenih nastupa.

Foto: Gabrijel Radatović