PODELI

Predstavljamo vam spot austrijsko-srpskog benda Rockhead snimljen za njihov novi singl pod nazivom “I’m on my way”.

Rockhead je osnovan 2006. godine i iza sebe ima brojne nastupe u Srbiji Nemačkoj, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Prošle godine skrenuli su pažnju na sebe obradom pesme Divljih jagoda „Motori“ zbog koje su došli i u sukob sa vlasnikom autorskih prava, no ta je priča iza njih i ovom prilikom predstavljaju svoj novi singl „I’m on my way“.

Pesma „I´m on my way“ je snimljena u Beču (Kiwisound Studio) dok je mix rađen u Londonu za koji je bio zadužen Pedro Ferreira. Pored pevača Chrisa, koji je srpskog porekla, i pevačice Jelene Krstić iz Kovina, koja je inače veoma uspešna u svetu jazz muzike, u snimanju pesme učestvovali su gitarista Mikky Slade iz Budimpešte, Peter Power na klavijaturama, Reinhard Schwarzinger na bubnjevima, Martin Enzmann na bas gitari i Gerald Schuller.

Tekst pesme napisao je Chris, a zajedno sa njim muziku za pesmu su napisali Mikky Slade i Jelena Krstić.

Video spot je sniman na nekoliko lokacija u Novom Sadu i Beču u režiji i produkciji Illusion factory tima iz Novog Sada. Režiju potpisuje Zoran Dorić, a direktor fotografije je Vukašin Živaljević. Scenario je napisala Jelena Grubor.

Glumci u spotu su Bojana Matić i Nikola Aksentijević.

Za šminku su bile zadužene Lena Kovač i Maya Slade.

www.rockhead.at

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.