PODELI

Goran Takić Tolla (gitara i vokal), Stefan Nikolić Šteks (bas gitara i prateći vokal) i Mladen Bijelić Japanac (bubnjevi) osnovali su Helm pre dve godine. Od samog starta intenzivno nastupaju širom Srbije i Bosne i Hercegovine i rade na autorskim pesmama.

Nakon uspešnih koncerata u okviru Belgrade Demo Fest Live i efektnog nastupa na finalnoj večeri u bašti KST-a, Helm su zasvirali u finalu 47. Gitarijade u Zaječaru.

Vredna trojka iz Priboja po završetku čuvene manifestacije privela je kraju rad na prvom studijskom singlu, „Grešnica bez lica”, koji ovom prilikom predstavljaju.

“’Grešnica bez lica’ je tragična priča o devojkama koje iz provincije odlaze u veliki grad, inspirisane materijalnim vrednostima koje nameću savremeni trendovi i način života. Umesto da dočekaju ‘princa na belom konju’, one tonu sve dublje u slivnike velegrada i nestaju. Tema pesme jeste stara ali je veoma iskrena i aktuelna dan danas.“, kaže frontmen Goran Takić Tolla, istakavši da su im nastupi na BDFL i Gitarijadi bili vetar u leđa.

Uskoro se može očekivati novi singl koji će predstaviti i putem video spota, a sva trojica članova u jedan glas poručuju: “Dragi putnici, Helm je poleteo. Odvežite svoje pojaseve, jer sletanja neće biti“.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.