PODELI

Zbog velikog interesovanja publika iz Novog Sada će ponovo imati prilike da 2. marta pogleda autorsku predstavu Zorana Kesića “Priče i pesme” u Pozorištu mladih,  sa početkom u 20.30h.

Reč  je o humorističkoj priredbi koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je gotovo kompletnog scenarija za svoj nastup, što samo po sebi nije garant kvaliteta, izuzev jednog dela koji je pisao Njuz.net.  Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija,  društvenih mreža i mačaka.

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plaši se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Tokom priredbe i priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “Priče i pesme”.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema deo materijala namenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa. Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama, Sarajeva i mnogih drugih gradova u našoj zemlji, sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće Novi Sad.

Predstava „Priče i pesme“ biće održana 2. marta u Pozorištu mladih, s početkom u 20.30h. Ulaznice su u prodaji na blagajni Pozorišta mladih, iliti na Gigs Tix prodajnoj mreži.

Cena ulaznice za parter je 1.200,00 dinara dok je za balkon 1.000,00 dinara.