PODELI

Wind Rock UP, predstavlja takmičenje demo, odnosno neafirmisanih bendova, koje se  prvi put održava u Vršcu, a u organizaciji festivala Wind Rock Fest.

“Cilj nam je prevashodno da mladim i novim bendovima pružimo priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade”, kažu organizatori ovog festivala.

Planirani datum održavanja je 29.7.2021. godine, na sada već poznatom Vršačkom jezeru, gde će 6 bendova imati priliku da se kroz takmičenje predstave, a pobednike će birati stručni žiri. Kao vrhunac ove večeri, nastupiće čuveni boemski pankeri Jorgovani, bend koji je beleži sve veću popularnost, i predstavlja pravi primer, kako jedan bend može doći od 0 do jednog od najtraženijih bendova u Srbiji.

Prijave bendova su u toku, i traju do 13.6.2021. godine. Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave autorskim radom. Prijave se vrše isključivo putem maila windrockup@gmail.com, a potrebno je poslati:

– kratku biografija benda (u PDF ili Word formatu)

– fotografiju benda

– spot ili video benda (Youtube link pesme)

– link ka Facebook stranici benda

– obavezno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu.

Dodatne informacije može pronaći na facebook stranici festivala https://www.facebook.com/WindRockFest.

Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane. Posle prijave bendova, uslediće glasanje na facebook stranici festivala, gde će publika imati priliku da izglasa 6 bendova koji će imati priliku da se takmiči. Finalni rezultati će biti objavljeni na stranici, a bendovi koji su prošli na takmičenje kontaktirani.