PODELI

Nakon veoma uspešnog koncerta u Beogradu, dugo očekivana grupa Prljavo kazalište stiže i u Novi Sad. Veliki koncert ove zagrebačke grupe najavljen je za 16. mart 2013. godine u velikoj sali SPENS-a.

Novosađani će imati priliku da uživaju u velikim hitovima, kao što su „Mi plešemo“, „Crno-bijeli svet“, „Sve je lako kad si mlad“, „Ne zovi mama doktora“, a sjajna atmosfera, koja krasi nastupe Prljavog kazališta biće zagarantovana.

Za najvernije i najbrže fanove, organizovana je i praznična akcija koja podrazumeva simboličnu cenu karte za parter od 990 dinara, a može se nabaviti putem sajta www.gigstix.com, kao i na blagajni SPENS-a i prodajnim mestima Gigs Tix-a! Obezbedite sebi karte što pre, jer je broj prazničnih ulaznica limitiran i akcija traje do 7. januara.

Ukoliko ne budete dovoljno brzi, ulaznice po redovnim cenama (Zapad2- 1290 dinara, Parter- 1490 din., Zapad1- 1690, Istok – 1990 dinara), možete nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i blagajni SPENS-a, kao i putem interneta na sajtu  www.gigstix.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.