PODELI

Organizacija New Point of Culture NPC će, u okviru projekta “Met@L IT”, u maju mesecu organizovati besplatnu obuku za mlade Novosađane.

Polaznici obuke će kroz niz radionica naučiti kako da se najbolje predstave na razgovoru za posao, planiraju karijeru, efikasno organizuju vreme, bolje komuniciraju i kako da postanu konkurentniji na savremenom tržištu rada.

New point of Culture NPC poziva mlade starosti između 22 i 27 godina, zainteresovane za informacione i komunikacijske tehnologije i/ili metaloprerađivački sektor, da se prijave za učešće u obuci.

Prijavu, koja uključuje podatke (ime i prezime, datum rođenja, obrazovni profil, broj telefona i mejl adresu) i kratko obrazloženje zašto žele da učestvuju u obuci, zainteresovani mogu poslati do 1. maja na mejl adresu Visnjak88@gmail.com.

Radionice će se održavati petkom, subotom i nedeljom, od 9.00 do 15.00 časova, u Tržnom centru “Lupus”, ulica Zmaj Jovina broj 26, prvi sprat.

Projekat “Met@L IT” ima za cilj da pomogne mladima u razvijanju veština koje retko stiču tokom formalnog obrazovanja, a koje su im neophodne da bi povećali svoju zapošljivost.

Projekat se realizuje u okviru aktivnosti Nacionalne asocijacije praktičara i praktičarki omladinskog rada (NAPOR), uz podršku USAID Projekta održivog lokalnog razvoja i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Udruženje građana New point of Culture NPC je nestranačko i apolitično, nevladino, neprofitno udruženje koje postoji od februara 2010. godine. Jedan od osnovnih ciljeva udruženja je promovisanje kulture i aktivnog kulturnog, umetničkog i kreativnog delovanja, sa fokusom na omladinu.