PODELI

Čačanski jednodnevni festival PRiČa trebalo je da bude održan sutra, 7. septembra.

Usled neodobravanja dozvole od strane saobraćajne policije da se ulica zatvori zbog festivala, organizatori su bili prinuđeni da promene termin i jednog izvođača.

Kao što je najavljeno nastupaće: YU grupa, The Dibidus, Nikola Radović i Zdušna podrška, Sunshine i Pera Joe and Sunburst. Samostalni referenti nisu u mogućnosti da nastupe jer će biti predgrupa na Manu Chao koncertu u Beogradu. Svoju priču 13. septembra “ispričaće” i Bjesovi kojima je pojačan spisak izvođača.

„Razlog odlaganja je tehničko – birokrtaske prirode. Naime, saobraćajna policija u Čačku saopštila je da je nenadležna za davanje dozvole za zatvaranje ulice Braće Glišića i da je za to potrebna saglasnost Saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, što do sada nije bila praksa. S tim u vezi, proces pribavljanja potrebnih dozvola je zahtevao više vremena nego što je bilo predviđeno. Izvinjavamo se svim posetiocima festivala koji su kupili ulaznice i koji su planirali dolazak u subotu 7. septembra”, izjavila je Anđelka Matijević na današnjoj konferenciji za novinare u Čačku koja je održana u Srpskom pabu.

Cena ulaznice u pretprodaji je 300 dinara, a na dan festivala biće 400. Ulaznice se mogu nabaviti u Srpskom pabu. Ulaznice kupljene za ovaj vikend važe i za novi datum.