PODELI

U Studentskom kulturnom centru u Beogradu večeras od 19h biće održana promocija antologije „Nešto diše u mojoj torti“.

Antologija “Nešto diše u mojoj torti” rezultat je entuzijazma i zajedničkog rada devet domaćih autora horor i SF književnosti.

Radi se o antologiji novogodišnjih priča strave u koju je svaki od autora smestio vlastitu užasavajuću ideju, prenevši nam svoju viziju novogodišnjeg masakra. Priče su različite stilski i tematski – neke duhovite, a neke mračne, bajkovite i fantastične, sve ostavljaju jedinstven i originalan utisak.

Većina autora upoznala se preko zajedničkog članstva na forumima i portalima koji se bave žanrovskom prozom. Poznanstvo je sa sobom donelo i ideju o grupnom radu kojem se ubrzo pridružuje još nekoliko autora.

Teška situacija u srpskom izdavaštvu i finansijske poteškoće uticale su na to da se ova antologija pojavi samo u elektronskom izdanju, dostupna za čitanje na računaru, Android i sličnim platformama. Ipak, takve okolnosti nisu umanjile entuzijazam grupe autora, budući da se zna da nas u budućnosti očekuje još nekoliko grupnih projekata, koji će se, možda, pojaviti i u štampanom obliku.

Do tada, antologija “Nešto diše u mojoj torti” može se čitati potpuno besplatno.

Autori priča su: Andrea Baskin, Boris Mišić, Goran Segedinac, Igor Ivanišević, Ivica Milarić, Milka Knežević Ivašković, Radoslav Slavnić, Saša Robnik, Stevan Šarčević.

Večeras ćete imati priliku da razgovorate sa autorima o ovoj antologiji kao i da dobijete besplatnan disk sa specijalnom verzijom antologije.

Antologiju možete besplatno preuzeti sa sledećih linkova:

PDF: http://bit.ly/RB2nZ1

EPUB: http://bit.ly/11CzjlG

MOBI: http://bit.ly/TOLDZH

Osvrt na antologiju možete pročitati ovde.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.