PODELI

Ove godine, legendarni rok sastav Partibrejkersi obeležavaju 30. godina postojanja. Proslavu su počeli 03. marta ove godine velikim slavljeničkim koncertom u Hali sportova u Beogradu.

Tim povodom, u sredu, 07. novembra fanovi Partibrejkersa imaće priliku da se druže sa frontmenom Zoranom Kostićem – Canentom na promociji fotomonografije “Srce kuca tu je” u 18.00, u novosadskom Irish pubu (Zmaj Jovina 28, u pasažu). Izdavačka kuća LOM obezbediće kupovinu fotomonografije po promotivnoj ceni.

Posle Beograda, i Novi Sad proslaviće zajedno sa Partibrejkersima 30. godina rada i to koncertom 29. novembra u maloj dvorani Spensa na kom će im se pridružiti i bend Dža ili bu.

“Očekujemo odličnu svirku ispred Partibrejkersa, uz čiju smo muziku odrastali i sazrevali kao bend. Izvorni rok zvuk u sprezi sa pank enrgijom je ono što nas je održalo sve ove godine, a Partibrejkerse krasi upravo to. Ove godine proslavljamo 25 godina postojanja i biće nam čast da nastupimo na njihovoj proslavi tri decenije rada”, izjavio je frontmen Nebojša Simeunović-Sabljar ekipi Gruvanja.

Ulaznice za rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu koštaju 800 dinara i mogu se naći u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.