PODELI

Promocija prvog samostalno napisanog romana  Branka Rosića “A tako je dobro počelo” biće održana u ponedeljak, 21. decembra, u SKCNS Fabrika (Bulevar despota Stefana 5) u Novom Sadu, sa početkom u 20 časova.

Tokom promocije govoriće:

Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exit festivala

Ivan Lalić, osnivač i direktor Miksera

Vladimir Arsenijević, pisac

Sagor Mešković, direktor komunikacija Exit festivala

Nikola Čuturilo, muzičar

O knjizi:

Dragan Lomić kao da je imao sve: marketinški stručnjak na vrhuncu karijere, bivši novinar koji svoje lične ratove vodi na stranicama najtiražnijih dnevnih novina, hedonista, stalno na putu i stalno u pokretu, omiljen kod žena. A onda upoznaje Miju, koja je sve ono što nikada nije imao i sve što je oduvek želeo. Njegova i neuhvatljiva, u isto vreme. Žena zbog koje je bio spreman da se odrekne draži promiskuiteta i da se posveti ljubavi. Dragan odlučuje da zbog Mije rizikuje karijeru, posao, saradnike, sav novac. Njih dvoje odlaze iz Beograda u Njujork, na proslavu njenog rođendana i Nove godine.

Međutim, Dragan koristi povratak preko Londona da ode na utakmicu svog voljenog Čelsija i neočekivano biva upleten u navijačko nasilje. Novi problemi i gresi iz prošlosti odjednom kroje sasvim neočekivan nastavak njegovog života…