PODELI

Smederevska Palanka dobija “open air” festival od ove godine. Superstar fest će biti održan 30. i 31. avgusta 2019. godine na prostoru Palanačkog kiseljaka, koji će, za tu priliku biti preuređen u festivalski kompleks sa savremenom binom, chillout zonom, punktovima sa hranom i pićem i slično.

Prvog dana na Superstar festu nastupiće: Crvena Jabuka, Orthodox Celts, Epilog, Nikom Ništa i DJ Petrovitz Yugoslavia. U subotu nastupaju: Partibrejkers, Bad Copy, Čovek Bez Sluha, Keni Nije Mrtav i DJ Peter Portman.

Palanački kiseljak smešten je nedaleko od centra grada. Infrastruktura i kapaciteti prostora su idealni za održavanje ovakve manifestacije, a za vreme festivala, ovaj prostor će biti specifično uređen, uz dosta interesantnih detalja. Programi počinju od 20 časova, manifestacija je pogodna za sve uzraste.

Uz dobro poznate hedlajnere, Crvenu Jabuku, kao istrajni pop rock bend sa veliki brojem hitova, Partibrejkerse, rezidente rokenrola na ovim prostorima, nasupiće i hip hop atrakicja Bad Copy, koja se posle odličnog albuma “Krigle” vratila sa novim singlom “Prazan disko”. Uz Orthodox Celts, koji neguje tradiciju Irske muzike, u lajnapu su i popularni šumadijski Ramonsi – ČBS, koji su već uveliko na turneji “Stanimo u gard” širom regiona, ali i hard and heavy bend Epilog, koji uz autorske pesme, svom nasledsvu ima i najveće hitove grupe Osvajači.
U festivalskom programu uzeće i svoje učešće dva kvalitetna noviteta sa domaće scene. Mladi melodic punk bend iz Kruševca, Keni Nije Mrtav. U pitanju je jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji i Nikom Ništa, kragujevački punk rock sastav sa debi albumom “U inat sivilu”.

Obe večeri, po završetku hedlajnera, od 1 sat iza ponoći, posetioce Superstar festivala očekuju i DJ setovi: Petrovitz Yugoslavia i Peter Portman.

U pretprodaji su dvodnevne ulaznice po ceni od 800 dinara. Pojedinačne karte prodavaće se na ulazu po ceni od 500 dinara.

Pretprodaja ulaznica:
Smederevska Palanka – Beer Ti Ja
Velika Plana – The Moment Café Club
Mladenovac – Caffe Dvoristance
Smederevo – Mašinac