PODELI

FAB 01 – prvi Festival autorskih bendova biće održan u Akademiji 28 u Beogradu.

Festival će trajati od 07. do 10. decembra. Na konkursu koji je bio raspisan za takmičarski deo prijavilo se preko sedamdeset izvođača iz zemlje i regiona.

Prvog takmičarskog dana sviraće  Ego (Niš), Armuši (Kragujevac) i Flow (Beograd).

Drugog takmičarskog dana u Akademiju 28 stižu VIS Novi dan (Zaječar), Nema letta (Beograd) i R’umors (Beograd).

Trećeg takmičarskog dana moći ćete da čujete tri beogradska benda: Dingospo dali,Bas i stega i Impuls.

Na spisku takmičara nalaze se oba pobednika ovogodišnje Gitarijade u Zaječaru i po mišljenju žirija (Bas i stega) i po mišljenju publike (VIS Novi Dan). Odličan beogradski bend R’umors nedavno je objavio i novu pesmu. Impuls će uskoro zasvirati na Koncertu godine zahvaljujući glasovima publike. Konkurencija je poprilično jaka, želimo bendovima pre svega da zablistaju, a i mnogo sreće na ovom takmičenju.

U revijalnom delu programa, u ponedeljak 10. decembra, sviraće beogradske grupe Lorna Wing i Thank You Baudelaire . Tokom večeri biće proglašeni pobednici festivala po izboru žirija i publike.

Članovi žirija su Dragan Stepanović (Radio Novosti), Dragiša Radulović (Time Machine Music) i Milan Petrović (muzičar) .

Nagrada žirija je snimanje spota, poklon sponzora i prijatelja festivala, Time Machine Music magazina, a nagrada za bend koji osvoji najviše glasova publike je solo koncert u Klubu Akademije 28.

Ulaz je slobodan, program svake večeri počinje u 22h.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.