PODELI

U Božidarcu će u petak, 24. Maja, u okviru serijala Vračar Rocks! nastupiti legende srpskog Punk Rock-a kragujevačka grupa KBO! i niški Novembar uz podršku smederevkog sastava Potres.

KBO! je najstariji i najaktivniji punk/hc bend u Srbiji. Nastali su davne 1982. godine, i nikada nisu menjali svoj stav – uvek su bili samo svoji i nezavisni. Iako postoje više od 30 godina, Vuja i ekipa su, čini se, zauvek mladi. Njihov nov album je spreman i očekuje se tokom ove godine.

Novembar predstavlja ono najbolje što nam je južna Srbija dala u poslednjih dvadesetak godina. Melodični punk rock je osnova muzike koju sviraju, a posle višegodišnje pauze objavili su novi album “Proklet”, tako da će ovaj koncert biti prilika da publika pored proverenih hitova čuje i neke od novih pesama.

Priliku na otvori ovak mini punk fest imaće smederevska grupa Potres, sastav koji svoju muziku opisuje kao punk-rock-ska-core.

Ulaznice po simboličnoj ceni od samo 300 dinara mogu se nabaviti u prodavnici Felix u tržnom centru Sremska, a na ulazu na koncert će koštati 500 dinara.