PODELI

Četvrto izdanje Good Vibrationsa u trećoj sezoni bit će prilika za pravu punk feštu! Petar Punk, No More Idols, Biciklić i Poison Heart (The Ramones cover) uveseljavat će razdragano mnoštvo u Vintage Industrial Baru u srijedu, 8. listopada.

 

Petar Punk je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine od članova bjelovarskih punk, rock i blues bendova s početka i kraja devedesetih (Krampussy, Dirty Drunken Dogs, K.U.M, K.r.a.a.m, Žuti Kaputi, Otpisani, Mojo Run…). Članovi benda su Zoran Budimir (vokal), Pero Margetić (gitara), Vedran Pavin (bubnjevi), Ante Cikoja (bass) i Marko Dragičević (gitara). Do sada su izdali tri demo albuma “Mala noćna polucija” (2007), “…kratko ali glupo…” (2010) i “Per anus ad astra” (2012), a ove godine su izdali novi EP “…još kraće i još gluplje…”. Do sada su odsvirali niz samostalnih koncerata po Zagrebu i regiji i festivala od kojih treba izdvojiti Viva la Pola, HGF i Dirty old festival, Paradeplatz, Viva la punk….

No More Idols su punk bend nastao 2004. godine. Do sad odsvirali preko 200 koncerata po Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj i Sloveniji, dijelili su stage sa GBH, U.K.Subs, Adicts, Misfits, Vibrators… Nedavno se vratili s turneje po Engleskoj, Češkoj i Nizozemskoj. Na ljeto su izdali novi album “Fiasko” koji je izašao u Kanadi, a uskoro za mjesec dana izlazi u Engleskoj, te se pripremaju za novu turneju na zimu.

Joj! punk bend Biciklić osnovan je sasvim slučajno za vrijeme brutalnog opijanja na tulumu veterana KSFF-a u noći sa 9. na 10. 3. 2012. godine. Prva proba odrađena je 4 dana kasnije kod Hogara, a već idući petak, 16.3. prva snimka s probe snimana mobitelom doživljava premijeru u eteru Radio Studenta. U međuvremenu Biciklić je svirao u gotovo svim alternativnim klubovima u Zagrebu i okolici, a izdao je i dva albuma, „Povratak Sompompira 2“ i „Za kog je dobar je (Pjesme za dušu 2)“.

Poison Heart je varaždinski The Ramones tribute bend u sastavu Andrej Smetiško – bubanj, Emerik Plantak – gitara & vokal, Mislav Bunić – gitara & vokal i Saša Bolić – bass. Mali preview toga kako momci zvuče nalazi se na njihovom saundcloud kanalu.

U saradnji sa organizatorima poklanjamo vam dva puta po jednu ulaznicu. Na naš mail remixpress@gmail.com dovoljno je da nam pošaljete vaše ime i prezime, sa naznakom za Good Vibrations 4, i osvojićete ulaznicu.


.