PODELI

Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rory Graham poznatiji kao Rag’n’Bone Man poći će na dugo očekivanu Grand Reserve turneju po Evropi sledeće godine. U sklopu turneje 6. maja nastupaće u Beogradu, a ulaznice su već u prodaji preko Eventim mreže.Rag’n’Bone Man ima zakazane nastupe u martu, aprilu i maju 2018. godine u 20 evropskih zemalja među kojima je i Srbija, a turneja počinje u Francuskoj.

Autor multii-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda i koja je bila apsolutni iTunes hit u 46 zemalja i provela na mestu broj jedan punih pet nedelja na evropskoj listi singlova nastupiće u Beogradu 6. maja, 2018. u Hali Sportova “Ranko Žeravica” sa početkom u 20 časova.

Rag’n’Bone Man je počeo da se bavi muzikom sa 15 godina i njegova ljubav prema blues i rap muzici se razvila u nešto potpuno drugačije i veće kada je ohrabren od oca počeo da nastupa sa The Rum Committee po Engleskoj u rasprodanim dvoranama što ga je dovelo do statusa zvezde i osvajanje dve BRIT nagrade od strane kritičara u 2017. godini.

Ulaznice putem eventim.rs i Eventim prodajne mreže mogu se nabaviti po ceni od 2800 dinara za parter, 3400 za  tribine i 3800 dinara za VIP.