PODELI

Rambo Amadeus zbog pauze prouzrokovane korona virusom započinje seriju javnih proba po klubovima koji imaju tradiciju žive svirke. Jedna od prvih javnih proba desiće se u novosadskomj Gerili 1. oktobra.

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa, koji je u prethodnih 15 godina rada zaradio status kultnog mesta, a 1. oktobra 2022.  zvanično otvarana sezonu koncerata i to sa ekskluzivom. Prvi na binu Gerile popeće se Rambo Amadeus, Svetski Mega Car i Intergalaktički Giga Imperator.

A, prema rečima njegovog Imperatorstva nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert, nego javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program: “Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna potreba da neko vrijeme pored koncerata koje smo polako  počeli da zakazujemo, radimo i javne probe po klubovima  koji imaju tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže uđemo u koncertnu formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati program, istovremeno  improvizovati i komunicirati s publikom, pa su ove javne probe jedini djelotvoran način  da postignemo  postavljeni
cilj”.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa se mogu kupiti po ceni od 1500 dinara na Gigstix projdanim mestima, kao i preko njihove onlajn prodavnice.

Gerila i Rambo Amadeus vas čekaju.