PODELI

Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove i pozorišta po celom regionu – jedan od najtraženijih komičara – Goran Vinčić – Vinča odlučio je da napuni MTS Dvoranu i to u četvrtak 19. oktobra kada će održati svoj novi show – „Reci mi da se šališ“.

“MTS Dvorana je za mene nešto o čemu sam maštao da ću jednog dana raditida ću nastupiti na velikoj sceni dvorane na kojoj su nekada nastupali legendarni Mija Aleksić i Čkalja, ali i mnogi drugi veliki komičari i umetnici. Nakon 8 godina karijere želeo sam sve dići na stepenicu više i definitivno je došlo vreme za ispunjenje te mašteza moj najveći nastup u Srbiji” – kaže 28-godišnji Vinča.

U osam godina karijere, od najmanjih klubova došao je do kraljice svih dvorana, a iako je poznat po ličnom pristupu, veličina MTS Dvorane mu neće biti prepreka već izazov.

“Definitivno je najveći izazov do sada jer želim da svako u publici doživi nastup na isti način, da se jednako zabavi i uživa u mojim foramaVelika je to dvorana i trebaće tona energije da svi budu zadovoljni”, rekao je Goran.

Inače, Vinča obožava da nastupa u Srbiji gde je dobro poznat klupskoj publici, a pogotovo voli nastupe u Beogradu jer, kako kaže, on ima veoma raznoliku publiku, ljude iz svih krajeva Srbije i sa Balkana. Takav jedinstven spoj različitosti daje mu osećaj kao da nastupa u Londonu ili New York-u.

“Beogradska publika je vrlo edukovana oko stand up komedije i jako cene ovu formu – kad je publika tako zahvalna onda je veći gušt nastupati.”, sa oduševljenjem pred novi susret sa našom publikom kaže Goran.

Novi show “Reci mi da se šališ” u sebi sadrži nekoliko stvari: od standardnih fora o muško ženskim odnosima, pričama o braku i seksu, zatim muzičkih blokova, raznih fora koje su pretočene u pesme, uvek zanimljivih odnosa u familiji, pa sve do odgovora na pitanje šta je to smešno, sa čim se možemo šaliti i kada.

“Kada sam rekao da ću se baviti stand up komedijom, baba mi je rekla: Reci mi da se šališ! E pa upravo ćete gledati to – kako se šalim sa svim i svačim! Što se tiče ko će tu nadrljati – neće samo prvi redovi! Ponekad se ni zadnji ne mogu sakriti od mene. Volim da komuniciram sa ljudima jer tada nastaje čista, iskrena i spontana komedija, koja je nekad višestruko zabavnija od pripremljenog teksta. Zato, svi vi koji volite spontanost i dobru zafrkanciju – vidimo se u prvom redu!”, poručuje nam Goran.

U svakom slučaju, očekujemo dobru zabavu i smeh do suza, i zato ne propustite stand up comedy spektakl jedinstvenog Vinče, 19. oktobra u MTS Dvorani!

Ulaznice su u prodaji u MTS Dvorani i na Ticket.rs