PODELI

Evo još jedne vrlo lepe i korisne  nagrade za sve one koji vole gitaru kao instrument, sviraju je ili žele da nauče da sviraju.

Predstavljamo vam današnjeg Deda Mraza – Guitar Master Class.

Guitar Master Class je jedan od vodećih svetskih sajtova na kojem možete naučiti da svirate gitaru, poboljšate trenutni nivo muzičkog znanja ili izgradite svoj osobeni muzički stil kroz kvalitetne online video lekcije, video chat, kolaboracije, forum i sl. Lekcije obrađuju različite žanrove, npr : blues guitar lessons, rock guitar lessons,jazz guitar lessons, country guitar lessons, metal guitar lessons, kao i mnoge druge.

GMC vam omogućava da vežbate gitaru putem interaktivnih video lekcija i uz stalni nadzor profesionalnih instruktora putem živih video chat-ova, slanjem video snimaka vašeg sviranja i vežbe, učestovanjem u online snimanju pesama i improvizaciji, učestvovanjem u REC programu gde instruktori ocenjuju vaše sviranje, interakcijom putem foruma i slično.

Vežbajte kada i koliko god vi to želite i odgovara vam jer su svi edukativni sadržaji dostupni 24/7. GMC je osnovao 2006. godine švedski muzičar i profesionalni gitarista Kristofer Dahl. Sajt je internacionalnog karaktera, a studenti i instruktori su sa svih strana sveta.

Novost na sajtu jeste dvosmerna komunikacija izmedju instruktora i studenata putem video chat-a. Potrebno je samo da posedujete računar sa web kamerom i odmah se možete pridružiti zabavi.

Remix Press i GuitarMasterClass.net vam poklanjaju TRI besplatne tromesečne članarine koje omogućavaju pristup svim sadržajima sajta (pojedinačna vrednost svake članarine je 35$).

Dobićete pristup:

* Svim video lekcijama – 2800+ njih (koje sadrže pozadinsku muziku za vežbu, tablature, guitar pro tabove, uputstva i mogućnost postavljanja pitanja instruktoru);

* Pristup GMC forumu;

* Pristup kolaboracijama i REC programu;

* Pristup video chat-u;

* Pristup svim ostalim sadržajima i aktivnostima na sajtu.

U komentaru ispod ovog posta na facebook stranici Remix Press-a potrebno je da iskopirate adresu sajta GMC i time će troje najbržih dobiti nalog na ovom sajtu. Srećno!

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.