PODELI

U duhu božićnih i novogodišnjih praznika Remix Press će narednih dana imati serijal nagradnih igara tokom kojeg ćemo deliti zanimljive poklone.

Današnji Deda Mraz je Kreativ tim iz Beograda iza kojeg stoje dvoje mladih, i kako im samo ime kaže, kreativnih ljudi, a koji prave unikatni nakit. Kreativ je obezbedio 5 poklon paketića za vas (vidi sliku).

Kreativ možete pronaći ovih dana na prodajnim izložbama: Katapult, Delta City (24-26.decembar), Novogodišnji bazar u Pančevu.

Kreativ je pravi izbor za sve mlade i one koji se tako osećaju. Nakit rađen uz pomoć novih tehnika i futuristički dizajn izaziva oduševljenje na svakoj izložbi koju posete. Specifičnost brenda se ogleda u pokretljivosti privezaka za ogrlice, ali i u tome što su svi privesci unisex. Nitne, pleksiglas i originalni oblici će sjajno istaći vašu individualnost.

Ono što prave osim nakita je i garderoba, kao i višenameske kutije, a svoj asortiman konstantno šire novim idejama.

Sistem po kojem će se deliti nagrade je sledeći: u komentaru ispod ovog teksta na facebook stranici Remix Press portala potrebno je da iskopirate link ka stranici Kreativa.

Redosled dodeljivanja nagrada je:

1. Ogrlica

2. Zelene minđuše

3. Ljubičasti prsten

4. Crvene minđuše

5. Plavi prsten.

Odnosno osoba koja prva ostavi komentar dobija orglicu, a peti komentar biće nagrađen plavim prstenom. Nagradna igra traje dok se ne podele svi pokloni. Nakon završetka nagradne igre dobitnici će biti kontaktirani u vezi detalja isporuke.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.