PODELI

Tradicionalno Akustično Kompozitorsko Takmičenje – TaktFest biće održano sedmi put 25. i 26. avgusta u Novom Sadu. Cilj festivala je promocija autorske, akustične muzike mladih izvođača i muzičkih grupa, a više o tome pročitajte OVDE. Revijalni deo programa biće takođe zanimljiv.
U revijalnom delu programa publika će imati priliku da pogleda dva dokumentarna filma uz pomoć Dok’n’Ritam festivala iz Beograda. Prvi film ”Limunovo drvo” Branka Radakovića je priča o kultnoj muzičkoj grupi koju su osnovali Milan Mladenović, Milan Stefanović i Dragomir Mihailović.

Drugi film “Charlatan Magnifique” govori o neponovljivom Manjifiku u režiji Maje Pavlin.

U revijalnom delu programa organizovane su i radionice za decu uz pomoć Filozofovog
oblutka iz Budimpešte, kao i Vodotoranj – cirkuski art show, radionica svetlosnog oslikavanja sa „Meetlab“ iz Budimpešte, revijalini nastupi prošlogodišnjeg pobednika Astora Lajke, kao i Branka Radakovića, Happy Hippy benda i drugih. Biće predstavljen i Rok kamp za devojčice, jedinstven projekat koji već nekoliko godina osnažuje
najmlađe pripadnice lepšeg pola da se bave muzikom.

Celokupan program festivala biće dostupan na sajtu festivala. TaktFest 2018 održaće se u Kulturnom centru LAB, Dr. Hempta 2 (odmah nakon Futoškog parka) u Novom Sadu.
Organizator ovog festivala je Asocijacija Kulturanova.