PODELI

Šumadija fest u Kragujevcu ove godine se održava 24. februara u hali Park. Nastupaće Riblja čorba, Epilog i Orvel69.

Ulaznice po ceni od 900 dinara možete kupiti u Kragujevcu u kafeu Nemam Ve De i u svim WinWin šopovima širom Srbije. Svi koji volite kupovinu iz fotelje ulaznice možete kupiti na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs . Na dan održavanja Šumadija festa ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 dinara. Početak je u 21h.

Riblja Čorba slavi 40 godina rada, tokom kojih je ostavila dubok trag na domaću i regionalnu muzičku scenu  i na široku publiku svih generacija.

Što se gostiju tiče, Orvel69 postoji od 2012. godine u istom sastavu koji čine Željko Jovanović, Nenad Radetić, Ivan Stanković, Boris Grahovac. Bend je inspirisan legendarnim Deep Purple, Black Sabbathom, Iron Maidenom čiji uticaj, kao i lični pečat i autentičnost benda možete čuti na mini EP koji su izdali početkom 2018.

Epilog je kragujevački bend koji je prošle godine objavio prvi autorski album “Nova Tempore”, a u jednoj od pesama gostuje i Bora Đorđević iz Riblje čorbe. Bend čine: Dragan Urošević Uroš, Predrag Pavlović, Ratko Ralle Petrović, Darko Spasić i Stefan Jevdić.

Foto: promo