PODELI

Riječki hard rock bend Keops predstavio je videospot za svoj aktuelni singl “Rat”.

Glavna uloga u spotu dodijeljena je fatalnoj Tini Katanić koja se, prema zamisli redatelja Branka Drakulića i Martine Validžić, ovdje našla u ulozi domine.

“Tina je naša dobra prijateljica, već je bila na naših nekoliko koncerata. Kad smo radili scenarij za spot, ona nam je odmah pala na pamet i znali smo da će joj uloga domine odlično pristajati. Znali smo da je već glumila u nekoliko spotova i da će to sigurno odraditi najbolje. S ovom snimateljskom ekipom radimo već duže vremena, pa je snimanje bilo zabavno i, možemo reći, najlakše do sada”, rekao je Bruno Mičetić iz benda.

Spot je sniman u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, a iza kamere bio je Natan Đuran.

“Rat” je snažna rock pjesma sa zaraznim, refrenom i iskrenim vokalom, koja se od početka polako gradi da bi na kraju postala punokrvna rock balada.

Tekst za pjesmu napisala je hvaljena autorica Ines Prajo, za glazbu je bio zadužen Tihomir Preradović, dok su autori aranžmana Davor Tomić i Bruno Mičetić.

Bend danas čine pjevač Toni Šuperina, gitarist Bruno Mičetić, Mirjana Mičetić na klavijaturama, basist Vanja Matejčić i bubnjar Goran Plejić. Ističu kako su uspjeli isključivo zahvaljujući energičnim svirkama uživo a dosad su nastupali i s poznatim bendovima kao što su Divlje Jagode, Crvena jabuka i Električni orgazam.

Zvukom i pojavom Keops ravnopravno stoji uz bok najpoznatijim rock bendovima iz Hrvatske i regije, a „Rat“ ima potencijal da postane pravi hard rock evergreen!


.