PODELI

Bendovi Rikošet i Urinarni trakt 24. februara u Beogradu održaće zajednički koncert sa početkom u 21h. Koncert će biti održan u Udruženju Rok muzičara Srbije (Mutapova 12). Ulaz je besplatan.

Rikošet će se predstaviti u novoj postavi. Potpuno nova ritam sekcija, podmlađena momcima sa sviračkim iskustvom. U bendu su sada Stefan Megić – bas gitara i prateći vokal (ex Mister No) i Đorđe Cvijović – bubanj i prateći vokal (ex Oko Alefa) uz starog člana Miloša Bjelobrka – gitara i vokal. Ovim nastupom počinju novu sezonu i turneju pod nazivom “Teški srpski rok”.

RIKOŠET (stoner/progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ”Deset dinara pažnje u srebru”, a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ”Pravo na život”. Iste godine su snimili i singl ”Skarleta”.

URINARNI TAKT (grandž rok) je beogradski sastav koji je počeo sa autorskim radom pre pola godine, ali svira i radi već četiri godine kao Nirvana tribjut bend (radni naziv Katarza). Pravac njihovog zvuka je mešavina grandža, panka i rokenrola, trenutno rade na materijalu za snimanje prvog albuma, aktivno nastupaju, a sastav čine Čedomir Čeda Gajić – gitara/vokal, Marko Rakić – bubanj i Siniša Škundrić – bas gitara/vokal.