PODELI

Pod sloganom “Rock pozitivni, HIV negativni” Beogradska Instrumentalna Rock organizacija (B.I.R.O.) i Rok bulevar pozivaju vas na  svirku povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv SIDE.

 

Svirka “Rokenrolom do zdravlja – Rock pozitivni, HIV negativni” održaće se 30. novembra 2012. godine u beogradskom klubu Atom (Cara Dušana 13).

Ideja je da se prisutnima, osim odlične svirke i vrele atmosfere, pruže osnovne informacije o HIV-u, da se skrene pažnja na problem koji HIV predstavlja u savremenom društvu, kao i da se pruže informacije o načinima prevencije. Manifestaciju podržava Omladina JAZAS-a čiji će volonteri deliti edukativni materijal i kondome, medijska podrška: internet portali Bauk online i Remix Press.

Svirka počinje u 22h, ulaz je 200 dinara.

Beogradska Instrumentalna Rock Organizacija (B.I.R.O.) je četvoročlani sastav, oformljen 2012. godine i kao što samo ime govori, bend izvodi hitove domaće i strane rok scene. Trenutna postava je formirana leta 2012. i već u novembru bend je objavio svoj drugi singl pod nazivom „Senke Beograda“, koji će upravo u Atomu biti prvi put predstavljen publici uživo.

Rok Bulevar je grupa iz Beograda, sastavljena od školovanih muzičara širokih muzičkih shvatanja. Iako sadrže originalnost i prepoznatljiv pečat, postoje mnogi bendovi koji su na njih uticali i čije pesme rado sviraju. Neki od njih su: Deep Purple, Whitesnake, Uriah Heep, Smak, Divlje Jagode, Bon Jovi, Atomsko Skloniste, The Beatles, Doors, Yu grupa i mnogi drugi. Bend trenutno promoviše svoj album prvenac pod nazivom „Rokenrol je živ“, izdat za One records 2012. godine, a u planu su i turneje po bivšim jugoslovenskim republikama.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.