PODELI

Muzika najlakše pronađe put do srca, a bendovima koji će učestvovati na Heart Rock Festu 10. avgusta na Gradskom stadionu u Vrbasu, humanost je na prvom mestu. U subotu Vrbas očekuje puno posetilaca, jer će na festivalu svirati neki od najpopularnijih srpskih bendova: S.A.R.S., Neverne bebe, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim Izazvan, Veliki prezir i Majdan. Koncerti će trajati od 19 do 02h.

Festival se održava drugu godinu zaredom pod pokroviteljstvom Opštine Vrbas i osnovni cilj festivala je da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine deo prihoda od ulaznica dobiće Nataša Gajdoš iz Kucure, kojoj je potrebno još 950.000 dinara da bi konačno dobila protezu koja joj je neophodna. Nataša je devojka od 20 godina, koja je prošle godine bila žrtva pijanog vozača, te je nakon nesreće ostala bez noge sa višestrukim prelomima ruke i butne kosti. Lekari su uspeli da joj spasu život, ali jedino specijalna proteza može Nataši da omogući dalji normalan život i kretanje.

Festival je prošle godine pokrenut na inicijativu članova benda Ničim izazvan, koji su upravo u Vrbasu i zasvirali svoje prve akorde, a zahvaljujući humanosti koju su pokazali svi okupljeni oko Heart Rock festa, prošle godine je prikupljeno 500.000 dinara za opremanje kuće za dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama.

Ulaznice za ovaj jedinstveni humanitarni festival se mogu kupiti po ceni od 600 dinara u Vrbasu – Kancelarija za mlade i Mansarda kafe, u Kuli – Sport Stars kafe i Brothers pab i u Novom sadu – Škripa Pub, a u subotu, 10. avgusta, samo na ulazu u Gradski stadion.

Organizatori i učesnici festivala se nadaju da će ove godine odziv publike biti još bolji i da će prikupiti dovoljno sredstava da Nataša stane na noge i živi život punim plućima. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na festival pomoć Nataši možete uputiti i uplatom na račune 340-11017528-96 (dinarski) i 340-10028239-54 (devizni) sa naznakom pomoć za Natašu Gajdoš.