PODELI

Rundek Cargo Trio održaće 18. novembra drugi koncert u beogradskom Sava centru, gde dolazi u okviru jesenje turneje po nekoliko gradova Srbije, pred koju se oglasio novim singlom “Midnight Calypso”.

Ulaznice za prvo veče 17. novembar su rasprodate, tako da će bend Darka Rundeka i 18. novembra prirediti poseban koncert na kome će publika sedeti isključivo na bini velike dvorane Sava centra. Mesta u parteru i na balkonu nisu u prodaji.

I za drugo veče broj ulaznica je ograničen, a cena je 1800 dinara i mogu se kupiti na blagajni Sava centra, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline.

Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraju i 15. novembra u novosadskom Quarteru, 16. novembra u Pozorištu u Bečeju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica. Rundek Cargo Trio objavio je nedavno “Midnight Calypso” kao prvi najavni singl za drugi album koji bi se trebao pojaviti tokom 2014. godine.

“Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama melodija odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama”, saopštio je bend povodom singla “Midnight Calypso”.