PODELI

Grupa S.A.R.S. nastupiće 13. februara 2016. godine u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Početak dugo očekivanog muzičko-scenskog nastupa grupe S.A.R.S.  najavljen je za 20h.

Verni novosadski fanovi ovom prilikom imaće tu čast da uživaju u pop, rok, rege, hip-hop i bluz ritmovima koji čine muzički pečat ovog beogradskog benda.

Grupu Sveže amputirana ruka Satrianija (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. Naredne godine snimaju pesmu “Buđav lebac” koja gotovo trenutno postaje internet megahit s preko 3, 6 miliona klikova na Youtube-u, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio stanicama i u klubovima.

Do sada su izdali pet albuma i održali preko 350 koncerata, a još neki hitovi koji su se kroz godine izdvojili su Rakija, Debeli lad, Bojana, Mir i ljubav, Perspektiva, Lutka i još mnoge pesme koje će biti deo repertoara 13. februara.

Ulaznice za koncert po ceni od 1350 dinara možete kupiti u knjižari “Mala velika knjiga”  u holu Pozorišta mladih kao i putem sajta http://www.gigstix.com/.

Foto: Marko Ristić