PODELI

Posle mnogo godina pioniri akustičarske scene na ovim prostorima, vanvremenski sastav S vremena na vreme, nastupiće u Čačku 14. februara.

Na koncertu nazvanom Za one koji vole, koji će održati u Domu kulture Čačak, publika će imati jedinstvenu priliku da se priseti hitova „Sunčana strana ulice“, „Kao vreme ispred nas“, „Tema Classica“, „Traži mene“ i drugih nastalih tokom karijere duge više od četiri decenije ovog sastava koji je prethodnih meseci održao serijal uspešnih koncerata u Beogradu i Novom Sad u originalnoj postavi.

„Veoma se radujemo ovom koncertu. Poslednji put smo nastupali u Čačku krajem devedesetih u sklopu turneje povodom albuma “Posle kraja”, ali smo u stalnoj vezi sa gradom preko naših prijatelja i kolega Zorana Brankovića, Bore Đorđevića, Ratka i Radiše Teofilovića, Točka i drugih dragih kolega i prijatelja. I prošli koncert, u tadašnjem sastavu sa ritam sekcijom, ostao nam je u vrlo pozitivnom sećanju, a ovaj će biti drugačiji jer smo kao na početku karijere samo nas četvorica na bini“, izjavili su jednoglasno članovi legendarne grupe.

Kao i na prethodnim koncertima u ovom serijalu i za ovaj Ljuba, Asim, Miki i Koki pripredili su nekoliko iznenađenja koja će do samog koncerta ostati tajna.

„Naše pesme bazirane su na zvuku akustičnih gitara i tekstovima sa porukom, a Čačak je poznat po dobrim gitaristima, od Ace Guštera preko Točka pa dalje, ali i velikim pesnicima poput Disa, Branka, Jofa, tako da smo sigurni u rafiniran ukus koncertne publike u Čačku“, naglasili su članovi benda.

Početak koncerta u velikoj sali Doma kulture u Čačku najavljen je za 20 časova.

Ulaznice se po ceni od 500, 700 i 900 dinara u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Doma kulture.