PODELI

EXIT tim, nakon višestruko nagrađivanih EXIT i Sea Dance festivala, najavljuje još jedan veliki Get EXITed događaj.

Dvodnevni Revolution Festival u Temišvaru će se održati u parku Village Museum, u subotu 30. maja i nedelju 31. maja. Pažljivo odabran program sa internacionalnim i lokalnim izvođačima će u tandemu sa mnogo voljenim binama i zonama predstaviti nesvakidašnju atmosferu svetski poznate EXIT Avanture, EXIT i Sea Dance festivala!

Prijemčljivi i zavodljivo šarmantni DJ Fresh će predstaviti prve broj 1 dum’n’bass hitove sa Britanskih čartova sa više od 100 milion pregleda na svetskom video striming servisu YouTube poput „Louder“ i „Hot Right Now“, koji su osvojili svet pre par godina, kao i „Gold Dust“, „Earthquake“ – na kojoj su učestvovali Diplo i Dominique Young Unique, „Dibby Dibby Sound“ i mnoge druge. Nominovan je za BRIT nagradu, a za Temišvar najavljuje ništa manje od najvrelije žurke ikada! Pridružuju mu se i Noisia, čuveni trojac iz Holandije, sa svojim neodoljivim drum’n’bass, dubstep, breakbeat, i house zvucima njihovih hitova poput „Machine Gun,“ „Tommy’s Theme“, „Shellschock“ i mnogim drugim.

Nimalo ne iznenađuje i činjenice da su jedni od najtraženijih izvođača u svetu, sa remiksima pesama za svetski poznata imena poput Labrinth, deadmau5, Mark Knight, i The Prodigy. Svakako Noisia i The Prodigy stižu na najbolji letnji provod ove godine na Sea Dance festivalu, na plaži Jaz.

Sabaton, vrlo uticajan heavy metal bend iz Švedske, se takođe priključuje sa njihovim sada već nezaobilaznim hitovima poput “Carolus Rex”, “Uprising”, “Primo Victoria”, “GottmitUns”, “Panzerkampf” i mnogim drugim. Njihove pesme su izričito inspirisane ratovima i bitkama, što samo najavljuje jednu od najžešćih nastupa na Get EXITed! Revolution festivalu koja će se dugo pamtiti. Direkt iz Londona stižu Modstep, dubstep magovi sa hitovima poput “Feel Good”, “Sunlight”, “To the Stars”, “Show Me a Sign” i drugim. DJ Marky ft. Stamina dolaze iz Brazila da zapale atmosferu sa hitovima poput „LK – Carolina Carol Bela“, „Só Tinha Que Ser Com Você“ i drugim. Najtraženiji Balkanski bend Dubioza Kolektiv, svojevrsna rap, reggae, i ska senzacija iz Bosne koju je Manu Chao proglasio za najbolji novi evropski bend, će nastupiti na glavnoj bini festivala sa mnogo voljenim hitovima poput „U.S.A.“ i „No Escape from Balkan“.

Muzički program će zaokružiti priznata imena poput Eyesburn, Partibrejkers, Implant for Denial, DJ Klu, DJ Mighty Boogie, ali i brojni Rumunski i svetski izvođači.

getexited festival

Festival će sadržati brojne zone, poput glavne live bine pod nazivom Music Guru, kao i Electric Apex bine za najvrsniji elektronski zvuk. Zvuke salse, mamba, sambe, rumbe i merenge ćete moći da čujete na Cubalkan bini, a koju će voditi Choma Sumbu Garcia, čovek sa Kube koji je zaslužan za program Latino bine na EXITu! Pozitivne vibracije uz zvuke regea, duba i dancehalla posetioci će iskusiti na Zion Love bini Revolution festivala. Oni koji ipak preferiraju zvuke koji dopiru sa slušalica, svake večeri će moći da igraju na Ghost Music bini. Ogromno filmsko platno na Videorama bini prikazivaće najbolje nastupe sa EXIT i Sea Dance festivala, a Revolution festival će takođe sadržati i Foodinon zonu za one koji žele da napune baterije za celonoćnu žurku!

Kapije Get EXITed Revolution festival otvaraju se u 19 časova, a zatvoriće se uz rane zrake sunca, svako jutro u 6. Kapacitet festivala biće dovoljan za veliki broj ljudi koji će imati priliku da čuju neke od najsvežijih izvođača današnjice!

Kupci Exit karata iz srbije imaju free ulaz na revolution ako se registruju na gigsu 20-­25 maja. Broj ovih karata je ograničen.

Najverniji fanovi Exit festivala koji su već kupili ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Get EXITed! Revolution na poklon uz uslov registracije koja će se vršiti putem sajta gigstix.com od 20. do 25. maja! Promotivni paket ulaznica za oba dana Get EXITed! Revolution su dostupne po ceni od 990 dinara na sajtu gigstix.com.

Više informacija o smeštaju i prevozu do Get EXITed! Revolution festivala se nalazi na sajtu www.exittrip.org.