PODELI

Divlje Jagode rade na novom albumu koji će, nadamo se, uskoro se pojaviti u javnosti.

Kao prvi singl i najavu za album, snimili su spot za pesmu “Samo da znaš” u režiji Murisa Beglerovića.

Ovo je ujedno i promocija novog pevača, Livia Beraka, širim masama poznatog kao učesnik Rata bendova sa svojim triom, i novog basiste, novosađanina Andraša Išpana. O novom albumu i novoj pesmi kojom se predstavljaju, legendarni Zele Lipovača izjavio je:

“Kako ja vjerujem da ništa nije slučajno, onda je sigurno da i ova duga pauza mora imati neko razumno objašnjenje i da je to prirodan slijed događaja u mom mikro svijetu. Ja definitivno nisam jedan od onih koji snimaju samo zato što će im to donijeti neku korist, niti sam od onih koji snimaju samo zato što nakon svakog albuma slijedi novi album u što kraćem roku. Mišljenja sam da broj albuma apsolutno nije važan, koliko je važno da su pjesme koje se nalaze na tim albumima ostavile traga i tjerale nas da ih uvijek nanovo slušamo, jer smo se, slušajući ih, dobro osjećali”, rekao je Zele.

“Pjesma ‘Samo da znaš’ je rock balada koja je sigurno drugačija od svega što se trenutno može čuti na radio postajama, kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji. Ako nakon prvog slušanja ili gledanja spota budete imali potrebu da je ponovo čujete ili gledate, onda je to mali znak da pjesma ima ‘ono nešto’ i da sav trud nije bio uzaludan. Ali ako to ne bude tako, ne trebate tugovati, jer onda će sigurno sljedeći singl svjetlo dana ugledati puno ranije nego je to bilo predviđeno”.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.