PODELI

Pet godina ih čekamo i sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da smo ih konačno i dočekali. Posle totalnog ludila koje su napravili u Domu omladine u subotu 19. januara, Samostalni Referenti ceo spektakl, posle Zagreba i Ormoža prirediće i Novosađanima.

Za njihove koncerte se traži karta više do poslednjeg momenta, njihovi koncerti prepričavaju se mesecima, a koliko su jedinstveni pokazuje činjenica da postoje od 1996. a svoj prvi album izdali su tek u novembru 2011. godine.

Sebe definišu kao Beogradski Ska Bend, i za njih kažu da su jedini pravi predstavnici ska zvuka na našim prostorima. Ono što je sigurno, bili su prvi a “ipak mora da se zna ko je bio prvi” 🙂 Danas kada je teško postati i ostati interesantan publici čak i ako ste konstantno pristuni u medijima, ova vesela družina od deset članova uspevala je to dugi niz godina bez i jednog izdatog albuma.

Novosadska publika je predugo čekala na njih, a sudeći po rođendanskom koncertu u Domu Omladine koji je održan pre nekoliko dana, i u novosadskom klubu Quarter nas očekuje veče za nezaborav. Imate sasvim dovoljno vremena da se organizujete i u kalendar kod datuma 6. april velikim slovima napišete, “Referenti-ne propustiti”.

Više informacija o koncertu u danima koji dolaze, a do tada pogledajte kakvo je to ludilo bilo u Domu Omladine 19. januara.

Snimak: Aleksandar Zec / Videokod produkcija

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.